Raymarine Kartplotter

Kartplotteren passer godt for deg som ønsker et mer detaljert ekkoloddbilde av fiskestim og bunn. Raymarine Kartplotter-serie består av en kraftig kartteknologi med touch-skjerm. Vi har sjønavigasjon både til deg som ønsker en liten og rimelig løsning til båten, og til deg som ønsker en mer detaljert løsning med ulike frekvenser.


Vi selger kartplotter til båt

Vi forhandlere med Raymarine Kartplotter. Hos oss kan du finne det navigasjonsutstyret som passer til ditt behov. Fellesnevneren for de aller fleste av våre modeller er at de har touch-skjerm, GPS-antenne og lav energibruk. Noen av våre modeller er trådløse og benytter CHIRP-teknologi, som betyr at den sender ut en rekke ping med ulik frekvens. Raymarines Kartplottere er enkle og raske i bruk, samt at alle menyer er på norsk. Dermed trenger du ingen lang opplæring før du er i gang med din nye kartplotter.

Tilbehør til kartplotter

Vi gjør oss oppmerksom på at kart ikke er inkludert på forhånd. Hos oss har du mulighet til å velge hvilket kart som passer deg best. Fellesnevneren for kartene er at de har omtrent lik klarhet som papirkart og vises enkelt og lettvint på skjermen. Hos oss kan du også kjøpe montering og annet tilbehør etter ditt ønske.