Motorsalg og installasjoner

En båtmotor er det gjerne den viktigste delen du har for å komme deg fremover på havet. Har du en sliten motor som må byttes eller behov for reservedeler til din båtmotor? Hos oss vil du få et kvalitetssikkert tilbud av motorer fra det velkjente merket Volvo Penta Marine.


Motor fra Volvo Penta Marine

Ragnar Ringstad AS har et bredt tilbud at båtmotorer til ulike bruksområder. Vi forhandler med diesel- og bensindrevne båtmotorer, samt tøffere industrimotorer fra Volvo Penta Marine. Dermed kan vi være sikre på at motorene du handler hos har lang levetid og høy kvalitet, forutsatt riktig installasjon og service. På vårt verksted utfører vi service og montering av motor og annet utstyr til din fritidsbåt. Du kan dermed være trygg på at jobben vi utfører blir gjort på en faglig og korrekt måte. Vi har også en egen avdeling som leverer nødstrømsaggregat og fremdriftsmotorere til fiskebåter og landbaserte kjøretøy.

Motorsalg og installasjon på Østlandet

Vi bistår deg som har behov for motor og installasjon på Østlandet, i de distriktene vi og våre VPS/underforhandlere er naturlig valg. Vi har kranbil og mulighet til å transportere båten din ved behov. Hos oss får du konkurransedyktige priser og flinke fagpersoner som utfører nødvendig service og installasjon. Ta gjerne en nærmere titt på vår nettbutikk for mer informasjon om motorsalg.

Ta kontakt for spørsmål til motorsalg og installasjon. Du kan også møte oss på vår adresse i Mosseveien 1610 i Fredrikstad.