Service og vedlikehold

Vedlikehold og service av din båt er noe av det viktigste og mest forebyggende du gjør for at båten skal få en god og lang levetid. Det kan være lurt å legge til gode vaner og vedlikeholde båten som en del av den tradisjonelle vårklargjøringen og vinterkonserveringen. Ragnar Ringstad AS kan bistå deg med forebyggende arbeid og service. På den måten vet du at jobben utføres raskt og korrekt, slik at du kan sjøsette båten så fort som mulig.


Forebyggende arbeid til vårklargjøring og vinterkonservering

Ragnar Ringstad AS hjelper deg med service på din båt. Våre fagfolk har lang erfaring fra å jobbe med forebyggende skader av båt og motor. Vi bistår deg som har behov for å klargjøre båten frem mot sommeren, vinterkonservering eller generell vedlikehold uavhengig av sesong. Ved vårklargjøringen vil vi ofte ta forebyggende behandling av bunn, sjekk av kjølevannsinntak og stoffing av båt og drev. Til vinteren utfører vi vinterkonservering av vannsystem og motor, herunder olje og filterbytt, sjekk av girolje, tømming av bereder, med mer.


Servicebiler i Østfold

Vi har servicebiler i Østfold med mulighet til å utføre service og vedlikehold av båt på Østlandet. Ellers har vi også en truck som kan løfte båter opptil 25 tonn og 50 fot.


Ta kontakt med oss for mer informasjon og service og vedlikehold av båt.