Vinteropplag

3000 kvm

3000 kvm varmtlager

1100 kvm

1100 kvm kaldtlager i hall

35 tonn

Opptak av båter inntil 35 tonn

Store arealer

Vi har også store arealer for utelagring

Spyleplass

Godkjent spyleplass med renseanlegg

Vinteropplag – Båten din er i trygge hender!

Vi tilbyr både innendørs og utendørs vinteropplag av båter. Hos oss har du muligheten til å lagre båten din i kaldtlager og varmtlager. I tillegg har vi store arealer for utelagring.

Når båten din ankommer hos oss vil en faglært person ansvar for lagringen og vedlikeholdet av din båt. Om du ønsker at vi skal klargjøre din båt for sesongen, så kan det enkelt bestilles. Vi jobber med vask og polering, bunnsmøring og lignende før båtene er klare for sjøsetting.

Har du små eller store skader på båten din, så reparer vi gjerne disse i løpet av vinteren. Vi kan også montere utstyr, dersom det er ønskelig. Legg båten din til vinteropplag hos oss, så sørger vi for at båten din er i praktfull stand til sommeren.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Ragnar Ringstad AS avdeling Gressvik

Vinteropplag – vi tar vare på båten din

Ragnar Ringstad AS avdeling Gressvik Service har ca.250 båter i vinteropplag. Vi tilbyr vinteropplag i varmtlaget, kaldtlager og utelagring.

thermo-blue

Vinteropplag i varmtlager

Her er det alltid min. +5°C og båtene er tørre og fine gjennom hele vinteren. Her begynner vi også oppussing av båtene om vinteren slik at de som ønsker det kan komme tidlig ut. Her kan vi lagre seil- og motorbåter opptil 35 tonn og 60′.

I vårt kaldtlager i båthuset er det plass til ca 75 båter. Her står båtene trygt og godt avlåst i solide og trygge lokaler med god utlufting. Her kan vi ta inn seil- og motorbåter opptil 39′.

For utelagring bruker vi området syd og øst. Vi tilbyr strømuttak med måler til hver båt.

spring-blue

Konservering og vårklargjøring

Etter sesongslutt bør alle mototer vinterkonserveres. Dette innebærer blant annet skifte av olje og filter, skifte dieselfilter, kontroll av hekkagregat med kontroll og skifting av belg etc.

Før sesongstart kan vi vårklargjøre båten , om vi skal utføre alt arbeid eller om noe ønskes utført av kunden selv, avtales på forhånd.

vekt-blue

Marine Travel lift

Vi har travellift som kan løfte båter opp til 65′ og 35 tonn. Den kan også løfte båter med masten oppe.

time-blue

Korttidslagring på land for vårpussen

Til de som har båten ute hele året tilbyr vi kranløft, korttidslagring og utsetting, slik at vårpussen kan tas enkelt, sikkert og effektivt. Om det er behov for høytrykkspyling av bunnen for å fjerne groe, eller inspeksjon av bunn etter uhell, kan vi tilby kranløft med en av våre kraner.