Verksted Ragnar Ringstad AS

Vårt personell og båtverksted er autorisert for alle oppdrag knyttet til vår virksomhet.

Ønsker du å vite om tilgjengelige oppgraderinger eller servicekampanjer på din motor? Send oss ditt serienummer så sjekker vi dette for deg.

Ditt båtverksted i Fredrikstad

servicebil-blue3

Servicebiler som utfører oppdrag over hele Østlandet.

truck-blue

Travellift med løftekapasitet på 35 tonn. Truck med løftekapasitet på 25 tonn

veryfied-blue

Service og vedlikehold etter Volvo Penta og Yanmar sine retningslinjer.

service-blue

Service og vedlikehold

Vedlikehold og service av din båt er noe av det viktigste og mest forebyggende du gjør for at båten skal få en god og lang levetid. Det kan være lurt å legge til gode vaner og vedlikeholde båten som en del av den tradisjonelle vårklargjøringen og vinterkonserveringen. I vårt båtverksted kan vi bistå deg med både forebyggende arbeid og service. På den måten vet du at jobben utføres raskt og korrekt, slik at du kan sjøsette båten så fort som mulig.

checklist-blue

Forebyggende arbeid til vårklargjøring og vinterkonservering

Ragnar Ringstad AS hjelper deg med service på din båt. Våre fagfolk har lang erfaring fra å jobbe med forebyggende skader av båt og motor. Vi bistår deg som har behov for å klargjøre båten frem mot sommeren, vinterkonservering eller generell vedlikehold uavhengig av sesong. Ved vårklargjøringen vil vi ofte ta forebyggende behandling av bunn, sjekk av kjølevannsinntak og stoffing av båt og drev. Til vinteren utfører vi vinterkonservering av vannsystem og motor, herunder olje og filterbytt, sjekk av girolje, tømming av bereder, med mer. Kom innom vårt båtverksted, så hjelper vi deg å ta vare på båten din.

servicebil-blue3

Servicebiler i Østfold

Vi har servicebiler i Østfold med mulighet til å utføre service og vedlikehold av båt på Østlandet. Ellers har vi også en truck som kan løfte båter opptil 25 tonn og 50 fot. Har du behov for å flytte din båt? Kontakt oss her.